Nagyvilág

Coming outolt a new yorki kormányzó lánya

Instagram-posztban coming outolt biszexuálisként Michaela Kennedy-Cuomo, New York kormányzójának, Andrew Cuomónak legfiatalabb lánya. Andrew Cuomo 2011 óta a keleti parti állam kormányzója. Érdekesség, hogy 1983 és 1994 között az édesapja, Michaela nagyapja, Mario Cuomo töltötte be ugyanezt a tisztséget.

A bejegyzésben két fénykép látható, az elsőn a szivárványzászló és a pánszexuális zászló szolgál háttérként, míg a kék „gay for you” baseball sapka mindkét fotón a 23 éves lány fején van. Michaela a Nemzetközi Pride Hónapra tartogatta a coming outot.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Michaela (@michaelakennedycuomo) által megosztott bejegyzés

 

A lány mindazokhoz szól, akik úgy érzik, nem tudnak megfelelni a társadalom által rájuk kényszerített heteronormatív elvárásoknak és mindazokhoz, akik saját szexualitások felfedezésének útját járják. „Mind szeretetet érdemeltek” – üzeni. Michaela az Instagramot is megszólítja, amiért az cenzúrázza az LMBTQ közösséget, ellehetetlenítve az olyan hashtagek használatát, mint bi és lesbian, a fétis és pornóipar eszközévé degradálva így őket.

Ha a #bi nem lenne cenzúrázva, talán könnyebben hozzájutottam volna olyan információhoz, amely a közösséget érintő szexuális kizsákmányolással, hajléktalansággal, éhezéssel, munkanélküliséggel, gyűlöletbűncselekményekkel és mentális egészségbeli kihívásokkal kapcsolatos” – írja.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin