Pride

Bújj te is szivárványba a #DressCodeChallenge kihívásban!

Lehetséges, hogy közösen, ha összeadjuk az összes résztvevő Instagram fotóját, létre tudunk hozni egy legalább 1000 főből álló szivárványt?

Idén a Nyitottak Vagyunk csapatával az a célunk, hogy megalkossuk a legnagyobb virtuális, élő szivárványt hasonló gondolkodású emberekkel, akik elszántak abban, hogy megmutassák: együtt nyitottak vagyunk! Ráadásul ki ne szeretné legalább egy napra elhagyni a szokványos vállalati dress code-ot, hogy valami színesre cserélje?

 

A Nyitottak Vagyunk csapata

 

Dobd fel a munkahelyedet színes pólókkal a Pride felvonulás előtt egy napra! Ha szeretnéd megmutatni, hogy nyitott vagy a Pride felvonuláson és a #happyprideweek-en túl is, akkor vegyél részt a munkatársaiddal a #DressCodeChallenge-ben.

  • Egyedül is részt vehetsz kihívásban: csak tegyél ki egy Pride zászlót vagy öltözz te magad szivárványnak, és oszd meg a végeredményt!
  • Minél többen, annál jobb! Rengeteg munkatársad és barátod van? Gondoskodjatok róla, hogy mind a 6 szín képviselteti magát a Pride zászlóról, készítsetek egy közös fotót, és osszátok meg. Együtt online egy 1000 fős csapatot szeretnénk alkotni, úgyhogy a legkisebb csapatok is számítanak!
  • Cégként szeretnétek részt venni a kihívásban? Tegyétek ki a szivárványos zászlót az iroda épületében, készítsetek egy fotót, és osszátok meg. Ötleted sincs hol szerezhetsz Pride zászlót? Vegyétek fel a kapcsolatot Bednarik Gáborral az Everengine-től, és segíthet nektek! Ők már sokszor gyártottak nekünk utolsó pillanatban is szuper dolgokat.
  • Bónusz: valami különlegesre készültök? Legyete kreatívak, alkossatok különböző szivárványos formákat, installációkat, vagy egyszerűen csak ragyogjatok a legszínesebb csapatként!
  • Oszd meg az így készült tartalmakat a közösségi médiában a #dresscodechallenge #happyprideweek #humenmagazin és #nyitottakvagyunk hashtagekkel, hogy megtaláljunk, és mi is megoszthassuk!

Bátorításul jöjjön egy kis ízelítő a már megosztott fényképekből!

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Azért, mert együtt nyitottak vagyunk 😏 #dresscodechallenge #mik #nyitottakvagyunk @nyitottakvagyunk

Zoltán Fenyvesi ♿ (@wheelchairguy) által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

‼️ATTENTION‼️ Készíts egy fotót vagy szelfit saját magadról egy olyan pólóban, ami a szivárvány egyik színe!🤪De akár egy kisebb vagy nagyobb Pride zászlóval is szelfizhetsz! Oszd meg a közösségi média felületeiden, ha lehet, #DressCodeChallenge #nyitottakvagyunk hashtagekkel A leírásban mondd el, hogy te miért tartod fontosnak, hogy kint legyél az idei Pride-on: “Azért, mert együtt nyitottak vagyunk” “Azért, mert támogatom az LMBTQ+ barátaimat!” A lényeg, hogy légy részese az idei kihívásnak, adj láthatóságot az elfogadásnak! #budapestpride #pride #gaypride #mutimitcsinalsz #ig_magyarorszag #gaymodel #imagyar #gayfitness #instamagyar #oliverpusztai #mik #ikozosseg #ikozosseghungary #gay #instagay #gayworld #gayisokay #happy #happiness #mrgayhungary #mrgayworld2019 #magyarinsta #magyarig #instahun

• Pu s z t a i • O l i v é r • (@oliver_pusztai) által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Színek nélkül márpedig nincs szivárvány. #DressCodeChallenge #nyitottakvagyunk #happyprideweek

Kemény Zsófi (@zsofikemeny) által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#DressCodeChallenge #budapestpride2019 #nyitottakvagyunk #weareopen #humenmagazin #lovethischallenge #beyourself #beproud #loveislove🌈💖 #inclusion #diversity #celebration #ittakesallofus #stonewall50

Fabo Orsolya (@faboorsolya) által megosztott bejegyzés,

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin