Hírek

A bibliai özönvizet is a melegházasság okozta

louie-gohmert

Louis Gohmert az egyik leginkább LMBT-ellenes politikus az amerikai kongresszusban. A republikánus képviselő szerint már a Bibliában szereplő özönvizet is melegházasság okozhatta. Egy keresztény rádióadó műsorán fejtette ki véleményét.

„A korabeli feljegyzések szerint csak egyetlen időszak volt a történelem során, amikor a homoszexuálisok házasodhattak. Ez pedig nem Szodoma és Gomora idejében történt, jóllehet a homoszexualitás ott is igencsak elterjedt volt, és nem is Babilonban vagy az ókori görögöknél. Az egyetlen alkalom, amikor jogilag házasodhattak a melegek, az Noé idején volt. Elég félelmetes, hogy egyedül az özönvíz korában engedték.”

Ezután beszélgetőpartnerével, a melegellenes aktivista Janet Porterrel arra jutottak, hogy pontosan a korban megengedett melegházasság vezetett el aztán az özönvízhez, és újra ez lesz a jele, amikor ismét lesújt az özönvíz.

„Ha ezt most nem akadályozzuk meg, akkor majd sírhatunk az Ítélet napján, és zokoghatunk, amikor elpusztul az általunk ismert világ. Ez egy komoly dolog, mert ez isteni ügy.”

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin