Hírek

Betiltottak egy reklámot Chicagóban, mert a pasi túl szexi benne

A Boy Butter síkostó új reklámja a közkedvelt RuPaul’s Drag Race tévéműsor reklámszünetében fut gond nélkül olyan amerikai városokban, mint New York, Los Angeles, San Diego, vagy épp egész Kanadában. Chicago városában ugyanakkor betiltották a reklám sugárzását, aminek a főszereplője Seth Fornea.

„Az ember azt gondolná, ott a mezőgazdaságáról híres Közép-Nyugaton nosztalgikus érzéseket kelt egy vajköpülő, de a jelek szerint, ha meleg pasi használja, az annyira nem jön be.” – írta a gyártó cég blogján a Boy Butter alapítója, Eyal Feldman.

 

Get Churned!

Watch our new Boy Butter Lubricants TV commercial starring Seth Fornea playing season 9 of RuPaul’s Drag Race Fridays on VH1 at 8/7 C & OUTtv in Canada! Vide…

 

„A kisfilmmel a legnagyobb amerikai sportesemény, a Super Bowl reklámszünetében vetített szexi szpotok meleg változatát akartuk elkészíteni. A lehető legkevésbé akartunk kihívó filmet csináli, épp azért, hogy elkerüljük az ilyen típusú betiltásokat. Ott van például Charlotte McKinney főszereplésével a 2015-ös gyorséttermi reklám, ami szinte már a pornó határát súrolta. Egy nagymellű nő kihívóan néz a kamerába, miközben a lehető legtöbbet megmutatja magából. Az ilyen szexista reklámokkal nincs baj. De csak cseréld le a nőt egy pasira, és máris más a helyzet.”

Az összehasonlításhoz itt a hivatkozott 2015-ös reklám:

 

Charlotte McKinney – Carls Jr Ad Commercial – Super Bowl XLIX 2015 – The All Natural Burger

Charlotte McKinney – More Pictures, Photos, Videos, News. Go to http://www.charlotte-mckinney.com Carls Jr Ad – Super Bowl XLIX (2015) – The All Natural Burg…

 

(GayStarNews)

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin