Hírek

A Backstreet Boys énekese nem áll szóba öccsével a coming out óta

Erősen megviselik Aaron Cartert az elmúlt napok történései. Miután rajongóival megosztotta érzéseit és biszexuálisként coming outolt, hirtelen újra a reflektorfénybe került.

 

 

Hirtelen azok is újra olvastak róla, akik kiskamaszként látták utoljára, most pedig a külsejére tettek megjegyzéseket: például túl vékonynak ítélt testalkata miatt olyan kommenteket kapott, hogy biztosan súlyos beteg. A hasonló hozzászólásokból annyi érkezett, hogy Carter törölte is Instagram fiókját. Egyik utolsó bejegyzése szerint egy időre a Twitterrel is felhagy, mert elege lett a közösségi médiából.

Közben Carter a magánytól is szenved. A coming out előtt néhány nappal szakított a barátnőjével, és a TMZ szerint a bejelentés óta a bátyja, Nick Carter sem áll vele szóba. Ez azért furcsa, mert legendásan elválaszthatatlanoknak tűntek eddig. Amikor múlt hónapban Aaront letartóztatták, Nick a következőket tweetelte: „Öcsémnek: Szeretlek, bármi is történjen, és ha úgy érzed, kell a segítségem, én itt vagyok neked.”

Aaron Carter a héten egy meleg gyorsétterem-lánc egyik partiján is fellépett, ahol könnyeivel küszködve köszönte meg a rajongói támogatását. Mintha egyébként próbálná meleg ikonként pozícionálni magát:a melegek körében inkább Nyugaton kultikusnak számító Will és Grace sorozat idén kap újabb 10 epizódot, és Carter a Twitteren üzent a készítőknek, hogy ideje lenne számára egy cameo a sorozatban.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin