Nagyvilág

Azért van pride, hogy a melegek erőszakra buzdítsák a konzervatívokat

James Lindsay. Fotó: Gage Skidmore, cc-by-sa-2.0

James Lindsay, jobboldali amerikai megmondóember, író és összeesküvéselmélet-terjesztő szerint a pride-ot azért találták ki, hogy így provokálják a konzervatívokat az LMBTQ közösség megtámadására.

Mindezt természetesen Biden kormányának segítségével teszik, hogy a kormány aztán „keresztény nacionalista terroristának” nyilváníthassa a konzervatívokat és „bezárathassák a templomokat”.

Lindsay szerint a pride-ot arra használják, hogy két fronton támadják a konzervatívokat. „Az egyik ilyen az lesz, hogy rávesszük az amerikainak tartott vállalatainkat, a Fordot, a Targetet, a Bud Lightot, tudja, az amerikai márkákat, hogy ezt teljes erőbedobással tegyék magukévá, hogy a konzervatívok ellenük forduljanak, bojkottálják és célba vegyék ezeket a vállalatokat, ahogy kellene és szinte muszáj, hogy aztán magunk alatt vágjuk a fát” – nyilatkozta egy műsorban.

A másik támadás szerinte a vallás ellen lesz majd, hogy lecsaphasson az állam a templomokra, bezárassa azokat, mint „hazai terroristák melegágyát” – folytatta, mintha a pride egy idei találmány lenne, és nem létezne évtizedek óta, illetve mintha a konzervatívok korábban soha nem tiltakoztak volna ellene.

Úgy fogalmazott, hogy az LMBTQ embereket támadó konzervatívokat „ürügyként fogják felhasználni, hogy az egyházakat a belföldi terrorizmus táptalajának bélyegezzék, biztosak lehetnek benne, hogy a Belbiztonsági Minisztérium, az Igazságügyi Minisztérium és talán az adóhatóság is lecsap majd az egyházakra és kémkedni fog utánuk”.

Lindsay néhány évvel ezelőtt arról vált ismertté, hogy hamis tanulmányokat publikált, melyeket szakfolyóiratoknak küldött el két társával együtt. A két tucat tanulmány olyan témákkal foglalkozott, mint a gender, a queerség vagy éppen a kövér emberekkel szembeni előítéletek. Lindsay akkor azt állította, hogy a hamis tanulmányokat azért találták ki, hogy bebizonyítsák, a szaklapok lektorálási rendszere részrehajló, és csak bizonyos konklúziókat fogad el, míg más narratívákat elutasít.

James Lindsay a Twitter egyik legaktívabb LMBTQ-ellenes posztolója.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin