Hírek

Az oroszok be akarják tiltani az új Disney mesefilmet egy meleg karakter miatt

A mindenfajta LMBTQ tartalmat tiltó, melegpropaganda-ellenes törvény miatt tiltólistára tennék Oroszországban az új Disney mesefilmet.

 

Március 23-án mutatják be itthon A szépség és a szörnyeteg élőszereplős feldolgozását. (Magazinunk márciusi számában hosszasan fogalkozunk a filmmel.) Mint azt a nyíltan meleg rendező, az Oscar-díjas Bill Condon elmondta, a Disney történetében most először lesz mozivásznon olyan meleg karakter (a történet főgonoszának fegyverhordozója, LeFou), aki ki is mutatja az érzelmeit.

Ennyi elég is az orosz politikusoknak, Vlagyimir Megyinszkij kulturális miniszter a BBC-nek úgy nyilatkozott, hogy amint megkapják a filmet a forgalmazáshoz szükséges dokumentumokkal, a törvényeknek megfelelően fognak eljárni. Rajta kívül parlamenti képviselők és orosz színészek is úgy nyilatkoztak, hogy a melegpropaganda miatt az egész filmet be kell tiltani, és hogy nem viszik el a gyerekeket a moziba.

Eközben az USA-ban egy alabamai autósmozi tulajdonosa is közölte, hogy keresztény hitével nem összeegyeztethető a film, és nem hajlandó bemutatni.

 

A szépség és a szörnyeteg (12) – hivatalos szinkronizált előzetes #3

A klasszikus történet új életre kel a Disney látványos és szívhez szóló filmjében – légy a vendégünk 2017 márciusában a mozikban!

 

(GayStarNews)

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin