Színes

Az amerikai rögbijátékos szerint a „kézimunkázás” nem teszi meleggé

 

Tom Garratt amerikai rögbijátékos neve futótűzként terjedt az X-en (korábban: Twitter), miután kikerült róla az internetre egy hét évvel ezelőtti videó, amelyen kézimunkában részesíti egy barátját.

Bár Garratt nem tudja, hogy ki szivárogtatta ki a videót, úgy nyilatkozott, hogy az interakció egy részeg pasis nyaraláson történt egy barátjával, és semmi köze nincs a szexualitásához.

„Hét évvel ezelőtti dologról van szó, ami nyilvánvalóan nem változtat azon a tényen, hogy ami történt, az megtörtént” – tisztázta Garratt a Pitch Side podcastban. „Nyaralni voltunk, kirúgtunk a hámból, és úgy gondoltuk, hogy vicces lenne… szóval ja.”

A rögbijátékos azt is elmondta, hogy nem tudja, ki tette fel a videót a netre, de nem bánja, hogy így alakult. A videóban látható másik férfiról annyit mondott, „A barátom szükséghelyzetben volt, én meg jó barát vagyok”. Viccelve hozzátette, hogy Tenerifére megy nyaralni, ha bárki másnak szüksége lenne egy jó nyaralótársra.

„Ez nem jelenti azt, hogy biszexuális vagyok, nem jelenti azt, hogy meleg vagyok” – folytatta, majd hozzátette: „Hát, talán igen, de tudod mit, ha az vagyok, akkor az vagyok. Rendben?”

@tgarratt02Apparently theres an AI video going round about me…♬ original sound – Tom Garratt

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin