Hírek

Amerikai politikus: Obama pride szervezésére kényszerített más országokat

Michele Bachmann valaha a Republikánus Párt fényesen tündöklő konzervatív csillaga volt. Nyolc éven át képviselte Minnesota állam hatodik körzetét az Amerikai Egyesült Államok Képviselőházában és a 2012-es elnökválasztáson egyetlen nőként indult pártja jelöléséért is. A valaha őt körülvevő népszerűség és dicsfény azonban jócskán megkopott az utóbbi években. Nem csoda hát, ha elkeseredésében cifrábbnál cifrább kijelentések hagyják el a száját.

Michele Bachmann kongresszusi éveiben

Legutóbb egy, a Családkutató Tanács elnöke által vezetett rádióműsorban ment nagyot, amikor is kijelentette, hogy Barack Obama elnöksége idején az Egyesült Államok Külügyminisztériuma a sátán fészke lett. „Az amerikai kormány más kormányokat kényszerít rá, hogy melegfelvonulásokat szervezzenek. Feltételeket szab, diktál, erőlteti a homoszexuális napirendet és amennyiben nem teszel eleget, nem követed ezt a radikális társadalmi napirendet, úgy segélyek, támogatások megvonásával fenyeget.” A műsorvezető Tony Perkins-nek kifejtette továbbá, hogy az LMBT-jogok „sátániak”.

Perkins-t sem kell persze félteni, ha homofób kirohanásokról van szó. Egy múlt havi nyilatkozatában felszólította a két hét múlva hivatalba lépő elnököt, Donald Trumpot, hogy rúgjon ki minden külügyminisztériumi alkalmazottat, aki támogatja az LMBT-jogokat.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin