Kultúra

A Pose színésze az iskolai lövöldözések áldozatainak szentelte új dalát

 

Megérkezett a legendás broadway színész, Billy Porter új dala, ami a Love the Pain Away címet kapta, és a dal születésének történetéről is mesélt.

Billy Porter elárulta, hogy új dalát valójában az az 1999-ben történt eset ihlette, amikor két diák lövöldözésbe kezdett a Columbine Gimnáziumban – írja az Advocate.

Hiába történt az eset 1999-ben, a dolgok nem javultak, sőt, ha lehet, még rosszabbra fordultak. Amerikában a mai napig lehet hallani iskolai lövöldözésekről, éppen ezért gondolta a színész, hogy dalba foglalja érzéseit.

„Megtanítunk titeket, hogyan használjátok fel a szeretetet arra, hogy véget vessetek a fájdalomnak.”

A nyíltan meleg színész 2017. januárjában házasodott össze üzletember párjával, Adam Smith-szel, akivel már lassan tíz éve ismerkedett meg.

Billy Porter és Adam Smith esküvője 2017. január 14-én.

A Tony-díjas színész legutóbb a Pose című sorozatban nyújtott alakításáért kapott Golden Globe jelölést, de az American Horror Story: Apocalypse nézői is találkozhattak már vele a televíziók képernyőjén. Bár a díjat nem ő nyerte, mégis emlékezetesre sikeredett vörös szőnyeges bevonulása káprázatos öltözékével.

 

Billy Porter Sings Love The Pain Away | One Take

Sing Billy! So proud to deliver this new ‘One Take’- my intimate acoustic series spotlighting crazy beautiful voices filmed & recorded in One Take. Watch Pose star & Broadway legend Billy Porter deliver a soulful, uplifting take of his original song ‘Love The Pain Away’! Follow Billy- https://www.instagram.com/theebillyporter/?hl=en Follow Michael- https://www.instagram.com/michaelkort…

 

Previous post

Egy év szexmentes időszak után heterónak vallja magát az egykori meleg escort

Next post

Timothée Chalamet egy LMBTQ központot támogat adományával