Hírek

A Humennel együtt több mint 100 cégvezető állt ki a Forbes-ban a Budapest Pride mellett

Megjelent a Forbes Magyarország júliusi száma, amiben megtalálható azoknak a nyitott cégvezetőknek az aláírása, akik kiállnak az LMBTQ+ emberek elfogadásáért azzal is, hogy ott lesznek a Nyitottak Vagyunk csapatával most szombaton a 2019-es Budapest Pride felvonuláson. A kiállást történelmi, hiszen ennyi cégvezető aláírása még soha egyetlen hazai nyomtatott médiumban sem szerepelt egy olyan nyilatkozat alatt, ami a sokszínűségről és a nyitottságról szól.

Cégvezetőként ott leszek a Budapest Pride-on. Az emberek olyan helyen szeretnének dolgozni, ahol biztosak lehetnek benne, hogy csak az számít, amit letesznek az asztalra, nem pedig a nemük, a származásuk, vagy hogy kit szeretnek. Vezetőként felelős és fontos lépés a Pride-on is képviselni ezt az értéket, jelenlegi és jövőbeli kollégáinkat. Ezért csatlakoztam én is a Nyitottak vagyunk kezdeményezéséhez, és biztatok ugyanerre más cégvezetőket is. A nyitott munkahely jó az ott dolgozóknak, a cégnek pedig versenyelőny, kulcs a jobb teljesítményhez, és a kollégák felvételéhez, megtartásához” – olvasható a nyilatkozatban, amelyet természetesen Erdei Zsolt, magazinunk lapigazgatója is aláírt.

A szombati Budapest Pride Felvonuláson akár a HUMEN csapatával is vonulhatsz, a HUMEN-es transzparenst és a HUMEN pólós kollégákat három órától a Kossuth téren a zászlórúd környékén lehet keresni! A menet négy órakor indul!

 

Az aláírók teljes listája a Forbes júliusi számában

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin