Hírek

A „homoszexuális cselekmények” tönkretették a jó televíziózást egy politikus szerint

Noha még odébb van 2020 novembere, az Amerikai Egyesült Államokban már javában zajlik a választási kampány, hiszen szűk másfél év múlva nemcsak elnököt, hanem képviselőket, szenátorokat, kormányzókat is választanak a tengerentúli ország állampolgárai. A kampány heve persze sok jelöltet erős gondolatok kifejtésére hergel és nem kivétel ezalól John Merrill sem, aki a konzervatív Alabama állam következő szenátora szeretne lenni.

 

John Merrill

 

A férfi egy választási gyűlésen állapította meg múlt hétvégén, hogy azok az erkölcsi alapok, amelyekre egykor az ország építkezett, nincsenek többé. Szerinte jól mutatja ezt, hogy milyen televíziós műsorokat részesítenek előnyben manapság a nézők. „Az embereket túlságosan érdeklik a homoszexuális cselekmények.  Túlságosan érdeklő őket a feleségcserélős műsorok és minden olyasmi, ami erkölcsileg nem felemelő. Ez a probléma.

Merrill amiatt is sajnálatának adott hangot, hogy a mai műsoroknak nincsenek bibliai alapjaik. Tehát olyanok, amelyek „egy olyan családot és otthoni kultúrát reklámoznak, amely apából, anyából és gyerekekből áll és a Bibliát tanulmányozzák, valamint olyan bibliai értékeket vallanak, amelyekre ez az ország is épült.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin