Nagyvilág

Szivárványzászló miatt támadtak rá egy kaliforniai pizzázó alkalmazottaira

 

Három férfi támadt rá a kaliforniai Lincolnban található Blaze Pizza nevű pizzázó alkalmazottaira, mert a pulton ki volt téve egy szivárványzászló – írja a Metro Weekly.

A három fős csoport egyik tagját, a 18 éves Igor Dragunt a hét elején tartóztatta le a rendőrség, a másik két férfit még keresik. A vád a tettes ellen gyűlölet-bűncselekmény és tettlegesség.

Dragun szeptember 19-én este ment a pizzázóba, hogy elvigye a rendelését, amikor észrevette a szivárványzászlót. A férfi letépte a zászlót és a földre dobta, majd amikor számon kérték miatta, melegellenes, sértő szavakat kiabált a személyzetre és sietve távozott.

Később azonban két másik férfi társaságában visszatért és rátámadt a személyzetre. Egy szemtanú videóra vette az esetet. A pizzázó egyik alkalmazottja megsérült, könnyű sérülésekkel látták el a közeli kórházban. A három férfi a rendőrök kiérkezte előtt elmenekült a helyszínről.

Az étterem közleményben ítélte el az esetet, a rendőrség pedig a rendelkezésre álló videófelvételek alapján igyekszik beazonosítani a két másik elkövetőt.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin