Nagyvilág

Kiderült a Trump-támogató szélsőjobbos aktivista melegpornós múltja

 

Corey A. DeAngelis szélsojobbos aktivista könyvet írt arról, hogy a szülők mit tehetnek, hogy a gyereküket ne érje el az iskolában a „woke vírus”. A The Parent Revolution című könyvet maga Donald Trump ajánlja elolvasásra.

DeAngelis szerint az iskolákban a kormány woke gondolkodásra tanítja a gyerekeket (például valódi történelmet oktatnak nekik), ezt pedig a szülőknek nem kell tűrniük. Ezért azt szeretné, ha beveztnék az iskolaválasztás lehetőségét, hogy a szülők elvihessék a „woke” iskolákból a gyerekeket.

Egy X-felhasználó azonban rábukkant DeAngelis múltjában valami egyáltalán nem meglepőre: a homofób (és egyébként nős) aktivista korábban melegpornózott Seth Rose néven.

Az internet népe persze azonnal felkapta a történetet, az X-en kommentelők egy része úgy véli, egyáltalán nem meglepő, hogy egy szélsőjobbos homofób múltjából előkerülnek hasonló dolgok. És ahogy az egyik hozzászóló is megjegyezte a filmről, amiben „Seth” szerepelt: „Ráadásul melegpornó … ami egy iskolában játszódik”.

Nem DeAngelis az egyetlen Trump-támogató, akiről ilyesmi kiderült, korábban J. D. Vance alelnökjelöltről kerültek elő fotók, ahol nőnek van öltözve, Bernie Moreno politikus pedig meleg szexpartnerkereső oldalon bukkant fel.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin