Színes

Több évtizedes közös fotóit alkotta újra egy meleg pár

Bár az összeállítás tavaly készült, a brit Attitude jóvoltából az elmúlt néhány napban újra bejárta a közösségi médiát Richie és Duane fotóösszeállítása. Az amerikai pár 1981-ben, egy egyetemi előadás-sorozatnak köszönhetően ismerkedett meg egymással.

18 és 19 évesek voltunk. Az alatt a két hónap alatt Duane apránként egyre közelebb és közelebb tolta a székét, míg végül egy nap közvetlenül mellettem ült. És az első dolog, amit mondtam neki, az volt, hogy ‘Szeretlek!’. Nem akartam kimondani, de komolyan gondoltam. Két hónapom volt, hogy átgondoljam” – emlékezett vissza egy interjúban nemrég az idén 60 éves Richie Cohen.

Egymás első párja voltunk, együtt vesztettük el a szüzességünket, és pár hónap múlva összeházasodtunk” – mesélte Richie. „Naivan házassági engedélyért folyamodtunk, de az ügyintézők kinevettek minket, meg voltak győződve arról, hogy csak egy diákcsínyről van szó. Dühösek és elszántak voltunk, nem csüggedtünk, ezért úgy döntöttünk, hogy magunk házasodunk össze automatából vett gyűrűkkel.

A két férfi előszeretettel fotózott is. A főiskolán Photo Booth Boys néven váltak ismertté, nagy archívumuk van régi fotókból, amelyekből meríthetnek.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Richie and Duane (@richie_and_duane) által megosztott bejegyzés

 

TikTok-videóiat rendszeresen több millióan látják, Instagram-oldalukon pedig régi fotóik mellett a jelenlegi mindennapjaikba – és cirmos cicájuk mindennapjaiba – is betekintést engednek.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Richie and Duane (@richie_and_duane) által megosztott bejegyzés

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin