Nyálcsorgató

Először indul a Pit Crew egy tagja Drag Race versenyzőként

Történelmet ír Megui Yeillow drag queen, aki a Drag Race világában a Pit Crew tagjaként mutatkozott be először, hamarosan azonban versenyzőként is láthatjuk. A Pit Crew azoknak a fecskében, vagy boxerben felbukkanó férfiaknak a csokra, akik a házigazda munkáját segítik az egyes kihívások során.

Szeptember 8-án hirdették ki azt a 12 drag queent, akik a Drag Race España negyedik évadában mérettetik meg magukat a koronáért. Így derült ki, hogy Megui Yeillow is az indulók között van.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

MEGUI YEILLOW (@meguiyei) által megosztott bejegyzés

 

Yeillow a Drag Race España első három évadában, valamint az España All Stars első évadában is a Pit Crew táborát erősítette. Bemutatkozó videójában elárulta, hogy Ecijából, „Andalúzia serpenyőjéből” származik.

Az „izmos királynő” erősségei közé tartozik „a fekvenyomás, a guggolás és a hasizomgyakorlatok”. Ugyanakkor azt is megosztotta, hogy jártas a táncban, az éneklésben és a színészetben.

A Drag Race España negyedik évadának premierje szeptember 22-én lesz. Magyarországról a WOW Presents Plus streaming szolgáltató oldalán követhető.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

MEGUI YEILLOW (@meguiyei) által megosztott bejegyzés

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin