Hírek

Karácsony este fordult tragédiába a Grindr-randi

Őrizetbe vették azt a férfit, akit a michigani fodrász, Kevin Bacon meggyilkolásával vádolnak. A két férfi a Grindr nevű randi applikáción ismerkedett meg, az esetre pedig karácsony este került sor.

 

Kevin Bacon csupán huszonöt éves volt.

 

Az ötven éves Mark Latunskit gyilkosság és csonkítás vádjával vették őrizetbe, miután kiderült „kapcsolata” a mindössze huszonöt éves fodrásszal, Kevin Baconnel. A hivatalos információk alapján, délután öt órakor, éppen karácsonykor, Bacon azt mondta lakótársának és egyben barátjának, hogy találkozni készül egy férfival, akit a Grindr-en ismert meg – számol be róla a Pink News.

A lakótársa, Michelle Myers a férfi távozása utáni órákban egy üzenetet kapott, amelyben Bacon arról biztosította, hogy jól érzi magát, és egy jó darabig nem fog vissza menni a lakásukba. A családja azonban jelentette eltűnését, amikor Bacon nem jelent meg a szokásos karácsonyi vacsorán.

A rendőrség először csupán Bacon autójára, ruháira, telefonjára és pénztárcájára talált rá, míg megcsonkított testét három nappal később, december 28-án fedezték fel.

Latunskit gyilkossággal és emberi test megcsonkításával vádolják. A tárgyalás időpontjáig őrizetben tartják, amennyiben pedig bűnösnek bizonyul, börtönbüntetéssel kell szembenéznie.

 

Mark Latunski

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin