Hírek

Leszbikus nő írt történelmet a New York-i tűzoltóságon

A New York-i tűzoltóság a napokban nevezte ki mentőszolgálatának vezetőjét egy leszbikus nő személyében, aki ezzel történelmet írhatott.

Lillian Bonsignore lett az első nő, akit valaha a New York-i tűzoltóság mentőszolgálatának élére jelöltek és meg is kapta a posztot, így mostantól több mint 4100 mentős és sürgősségi orvos munkáját irányíthatja – írja a Pink News.

 

Lillian Bonsignore eskütétele

 

Bonsignore 1991-ben csatlakozott a mentőszolgálathoz, az elmúlt években pedig szépen lépkedett felfelé a ranglétrán, hogy emberéleteket menthessen, és ott segíthessen, ahol csak tud.

A mai napon büszkén mondhatom, hogy valaki más példaképévé váltam. Majd egy nap nem arról fognak beszélni, hogy nő vagyok, vagy hogy nyíltan leszbikusként kaptam meg ezt az előléptetést. De ez a nap, nem az a nap.

 

 

Nos, lánya, Madeline szemében már sikerült példaképpé válnia. Lánya az előléptetés után úgy nyilatkozott, hogy édesanyja sokat tesz más nőkért, leginkább ő érte, és ezért szerinte bárki példaképévé válhat. Mellette Lillian felesége, Kim is boldogan mesélt párja sikereiről, aki még az eskütétel alatt is mellette állhatott, kezében a Bibliával és szemében büszke csillogással.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin