Hírek

11 éves drag queent fenyegetnek az interneten

Május hetedikén kedden jelentette be a Converse, hogy idei pride kampányuk apropóján szerződést kötött a Desmond is Amazing néven ismert 11 éves amerikai drag queennel. Nem sokkal ezután egyes konzervatív kommentelők máris a Converse bojkottjára szólították fel közönségüket.

 

 

Sőt, a fiú édesanyja, Wendylou elmondása szerint némelyek odáig mentek, hogy egymást bátorították a gyermekvédelmi szolgálat felhívására annak érdekében, hogy a fiút elvegyék szüleitől. A hergelés úgy tűnik célt is ér, a hivatal máris számos jelentést kapott. De nem ez volt az első alkalom, pár “jóindulatú” feljelentőnek köszönhetően tavaly december és idén március között a szolgálat már többször volt kint a családnál, de ejtették az ügyet, miután nem találtak erőszakra, vagy helytelen nevelésre utaló bizonyítékokat.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@desmondisamazing for @converse 2019 Pride Collection . 🌈 . #conversepride #converse #pride #desmondisamazing #beyourselfalways Booking: @pegmgmt

Desmond is Amazing (@desmondisamazing) által megosztott bejegyzés,

 

Hogy mit szól mindehhez a fiú, Desmond (eredeti nevéb Desmond Napoles)? Ő köszöni szépen, jól van, nagyon büszke a Converse-zel közös munkára és továbbra is büszkén hirdeti: teljesen oké, ha valaki gyerek létére szereti a drag művészetét.

 

https://humenonline.hu/herstory-a-drag-az-mi/

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb