Hírek

Zsarolás miatt coming outolt a bajai lángosozó

Szabó Richárdot a jelek szerint egy kormánypárti blog zsarolhatta meg azzal, hogy elárulják róla, hogy homoszexuális. Ám a férfi inkább megelőzte őket és az általa vezetett Sugó-parti Közéleti portálon, egy videóban bújt elő.

A férfiről már korábban is megírta a 444, hogy egy jobboldali blogoldal, a Bajai Nemzeti Oldal két tanárra legyütt módszeresen járatja le különböző cikkekkel, amiért nyíltan támogatott ellenzéki pártokat.

A nyilvános lejáratást a jelek szerint most tettek is követték. Szabó elmondása szerint BNO aláírásával egy névtelen levelet tettek a postaládjába, amivel megfenyegették, hogy amennyiben nem hagyja abba az ellenzék támogatását, elárulják róla, hogy homoszexuális.

Szabó ezt nem várta meg és egy élő videóban comingoutlt a világ előtt. Ebben elárulta, hogy eddig azért nem mondta el a nagyközönségnek hogy meleg, mivel senkinek semmi köze hozzá, ahogy ahhoz sincs, hogy vallásos. Szabó felemelete szavát a zsarolás ellen, mely biztosan nem fér bele a keresztény erkölcsökbe, és melyet pont a katolikus kormány követői követnek el. Kiemelte, hogy nem fogja hagyni, hogy megfélelmítsék.

Ha a videó nem tölt be megfelelően, ide kattintva is meg tudjátok nézni!

Szabó, aki 5 gyermek apja, elmondta azt is, hogy eddig egyszer volt Pride-on és hogy nem küzd azért, hogy a melegek házasodhassanak.

Vagyis sajnos mint rengeteg, Szabó is még úgy éli meg melegséget, mely titkolnivaló, bűnös dolog. Reméljük az ilyen bátor tettekkel minél több ember emeli fel majd a szavát és bújik elő, realizálva, hogy nem kell félni, nem kell titokban élni és nem szabad hagyni az elnyomást.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin