Életmód

Zigi – A legmenőbb őszi férfi kollekció

zigi_01

Szezonról szezonra epekedve várjuk, hogy egy ismert magyar márka előrukkoljon egy stílusos, modern és hordható kollekcióval. Ám a lelkesedésünk hamar elillan, amikor szembesülünk a fekete és szürke oversize zsákruhák valóságával. A reménytelenséget Oláh Zsigmond divattervező nagyszerű gyűjteménye végre megtörte! Olyan férfias darabokat készített, amelyeket a magabiztos, igényes, kifinomult stílusú pasik is bátran hordhatnak. A Zigi márka kreációit meglátni és megszeretni egy pillanat műve!

A Zigi brand egyedi stílusát a magabiztosság és az elegancia különleges keveréke jellemzi. Az eddig mesés női ruhákat tervező Oláh Zsigmond gondolt egy nagyot és elkészítette első férfi kollekcióját. A modern, stílusos urakat kívánja öltöztetni, akik kedvelik az exkluzív darabokat, a klasszikus vonalvezetést, az időtálló formákat és a kényelmet.

A tervező vadonatúj gyűjteményében előnyben részesíti a különleges és természetes anyagokat, a geometrikus mintákat, a szimmetria és aszimmetria váltakozását és az izgalmas optikai játékokat. A keleties hangulatú darabok a letisztultabb, maszkulin árnyalatok felé tolódnak el, a tervező a barnát, a drappot, a kéket és bordót, illetve a feketét helyezi előtérbe. Oláh Zsigmond tehetsége abban rejlik, hogy nem a ruhát, hanem annak viselőjének egyéniségét hangsúlyozza.

A Zigi designere lapunknak elárult néhány titkot az új kollekcióval kapcsolatban.

  • Honnan jött az elhatározás, hogy piacra dobj egy férfi kollekciót?

  • Első férfi kollekciónk megszületésének fő oka a márka bővítése volt, a férfi vonalat láttuk a piac nagy hiányosságának. Általában két választása van a vásárlónak: vagy a nemzetközi luxusmárkák kínálatából válogat, ami sok ember számára nem megfizethető, vagy a fast fashion brandek üzleteiben vásárolnak, ahonnan ugyan divatosan öltözködhetnek, de  tömegárut és alacsony minőséget kapnak. A márkánk a kettő közötti kínálatot biztosítja, elérhető áron nyújt egyediséget és saját stílust vásárlóinknak.

  • Ezek szerint a Zigi férfi távol tartja magát az uniformizált öltözködéstől, a hétköznapokban is stílusos egyéniség.

  • A magyar tervezői ruhákból limitált darabszámok készülnek szezononként, ezzel biztosítva az egyediséget és a kis mennyiségnek köszönhetően a minőségre nagy hangsúlyt  fektetünk. Azoknak a férfiaknak készült a kollekció, akik a mindennapjaikban tarolnak felismerhető egyediségükkel és optimizmusukkal.

  • A hazai tervezői darabok nemcsak a nők, hanem a férfiak körében is egyre népszerűbbek.

  • Márkánk központja nagyon rövid idő alatt a divat szerelmeseinek közkedvelt vásárlóhelye lett. Amit eddig csak nők tehettek meg, az most a férfiak számára is elérhetővé vált. Reméljük, hogy a sikerünk folytatódik. Ehhez hozzájárult a folyamatos fejlődésünk és vásárlóink rugalmas kiszolgálása, valamint Andrássy úti showroomunk nyugodt hangulata.

Nem kérdés, a szezon legmenőbb magyar kreációi Oláh Zsigmond keze közül kerültek ki. Mi már imádjuk őket! És ti?

Szerző: Szakács Gábor

Previous post

Wales érseke: Ne használjátok a Bibliát a melegek ellen!

Next post

A meleg párok többet keresnek, mint a heteró házaspárok