Kultúra

Zachary Quinto csalódott George Takei-ben

Zachary Quinto teljesen kiábrándult George Takei-ből, amiért a színészlegendának nem tetszik, hogy az új Star Trek moziban Sulu hadnagy meleg lesz.

George Takei, aki az eredeti sorozatban játszotta a hadnagyot a napokban felreppent hír hallatán mondta, hogy “szerencsétlen dolog, ha egy eddig hetero karakterről kiderül, hogy eddig bujkált, és valójában meleg.”

zachary quinto2a

A filmszériában Spockot alakító Zachary Quinto viszont ezért kiábrándult Takeiből. “Teljesen csalódott vagyok attól, hogy Takei csalódott” – mondta a szintén nyíltan meleg színész. – “Az LMBT közösség azon tagjaiban is csalódtam, akik vitatják, hogy a közösségünk tagjai normalizáltan és pozitívan legyenek bemutatva Hollywoodban és a blockbusterökben.”

“Értem én, hogy megvan Takei-nek a saját útja, a saját kapcsolata a karakterrel, de amikor 2009-ben bemutattuk az első Star Trek filmet, egy teljesen új univerzumot hoztunk létre. Bízok benne, hogy majd George máshogyan tekint az új Sulura, amikor látja, mennyi fiatalt inspirál és bátorít az újragondolt karakter.”

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb