Hírek

Yes to Love – Itt a Converse új kollekciója a Pride hónap tiszteletére

 

Ahogy minden évben a legtöbb márka, úgy a Converse idén is készül a Pride hónapra. Az ennek szentelt legújabb kollekcióban ezúttal nem csupán a szivárványzászló, hanem a transznemű közösség színei is megjelennek.

A kollekció nyolc különböző stílusú cipőből áll idén, némelyiken a szivárvány színei, míg a többin a fehér, a pasztell rózsaszín és a kék lesznek láthatóak, a transzneműek zászlaját jelképezve – írja a Pink News.

Az új sorozatban találhatunk magas és rövid szárú Chuck Taylor cipőket fekete és fehér színekben is, de az elhagyhatatlan szivárvány-paletta vagy éppenséggel a pasztell kék és rózsaszín egyikről sem hiányozhat. Nem csak a legláthatóbb felületekkel foglalkoztak a tervezők, hanem a cipők alját is belemártották a szivárványba. A sötétebb árnyalatú cipőket színes fűzőkkel tették még különlegesebbé, a transz színekben pompázó cipőn pedig a következő felirat áll:

„Yes to love”

A Converse legújabb cipői egyelőre csak az USA-ban érhetőek el, de hamarosan Angliába is megérkeznek. Arról azonban egyelőre nincsenek információk, hogy a Pride-cipők mely más országok üzleteibe költözhetnek be.

 

 

[infobox]

Ha Magyarországon is elérhetőek lennének a cipők, te szeretnél egyet? Szavazz és mi elküldjük az eredményeket a márka hazai képviseletének.

[/infobox]

 


 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb