Hírek

Whitney Houston biszexuális volt

Bobby Brown, a 2012-ben elhunyt énekesnő volt férje megerősítette a régóta terjengő pletykákat frissen megjelent memoárjában. 

Az Every Little Step című könyv nem csupán Brown és Houston kapcsolatát, hanem Brown karrierjének egészét tárgyalja majd, de biztosan sokan lesznek azok, akiket elsősorban Whitney-vel való házassága érdekel majd.

whitney-houston-bobby-brown-cissy-houston-and-robin-crawford-zoom-d8eda2e5-2184-43ae-9657-15fb21c334cb

Whitney Houston, Bobby Brown, Cissy Houston és Robyn Crawford 1994-ben. Fotó: Lenny Baker / Retna Ltd.

“Whitney biszexuális volt, ezt biztosan tudom róla” – mondta az énekes a US Weekly magazinnak. – “15 éven át voltunk házasok. Olyan dolgokat is megbeszéltünk, amiket nem nagyon osztottunk meg másokkal.” Brown azt is elmondta fenti kijelentés mellett, hogy ki volt a vágy tárgya: a pletykák régóta arról szóltak, hogy Whitney az asszisztense és egyben legjobb barátnője, a nyíltan leszbikus Robyn Crawford iránt táplált gyengéd érzelmeket.

“Whitney családja nem akarta, hogy együtt legyenek” – mondta el Brown. – “Úgy érzem, hogy ha a rokonai elfogadták volna Robynt és őt, Whitney még mindig életben lehetne.” 

whitney-houston-robyn-crawford-crop

American singer Whitney Houston (1963 - 2012), circa 1988. (Photo by Dave Hogan/Getty Images)

Whitney Houston és Robyn Crawford különböző díjátaadókon a ’90-es években. Fotó: Getty Images

Az énekesnő édesanyja, Cissy Houston is érintette a témát 2013-ban megjelent visszaemlékezéseiben. Ő azonban arról írt, hogy nem kedvelte Robynt, és annak ellenére, hogy egy idő után belátta, egyáltalán nem rossz ember, nem akarta a lánya közelében látni. Amikor Oprah Winfrey meghívta a műsorába, és rákérdezett, hogy mit szólt volna hozzá Cissy, ha a lány leszbikus lett volna, az asszony egyértelműen elutasítóan reagált, és kijelentette, hogy nagyon zavarta volna a dolog.

A 2014-es Whitney című tévéfilmben, amit Angela Bassett rendezett, elsősorban Whitney karrierjére, illetve Bobby-val kötött házasságára koncentráltak, és Robyn inkább jó barátként van jelen – ráadásul leszbikus mivolta annyiban teljesedik ki, hogy a film többi női szereplőjével szemben folyton férfias ruhákban, főleg öltönyben jelenik meg.

Previous post

Műhelyekről és Kolbászokról

Next post

Miriam Margolyes: A szüleim megeskettek a Bibliára, hogy nem leszek leszbikus