Lifestyle

Vivienne Westwood uniszex kollekciója

Párizs stílusa mindenkié! Akár a klasszikus, akár az extravagáns viseletet részesíted előnyben, itt megtalálhatod a legmenőbb darabokat és a legújabb trendeket. Ezúttal a divathét bohém, sokakat megbotránkoztató Vivienne Westwood bemutatóját hoztuk el Nektek.

Saját bevallása szerint a klímaváltozás veszélyeire kívánta felhívni a figyelmet legújabb ready-to-wear kollekciójával a punk nagyasszonya, Vivienne Westwood.  A cseppet sem hétköznapi bemutatón azonban szaténba öltöztetett, fűszoknyás férfiak tűntek fel magassarkúban, fűzőben és mély dekoltázzsal.

Kalapos Westwood Glam Westwood Fűszoknyás Westwood

Mivel eredetileg ez egy női ruhákat felvonultató fashion show-nak indult, ezért a biztonság kedvéért felbukkant egy-egy sokkolóan fáradtra sminkelt menyasszony is a kifutón. Az igazi diadalt mégis az uniszex, polgárpukkasztó kreációkban grasszáló férfi modellek aratták az elővillanó mellbimbóikkal és szürkére lakkozott körmeikkel.

Menyasszonyos Westwood Miniben Karcsúsított Westwood

Vivenne Westwood hozta a tőle megszokott stílust: bátran keveri az irányzatokat, a történelmi korszakokat és viseleteket, így egy vagány, bevállalós vonalat képvisel. A roppant színes és könnyed anyagokkal pedig feledhetetlenné teszi mindezt.

Spagettipántos Westwood Dekoltázs Bronz esélyi

Úgy tűnik, nála már nem létezik sem férfi, sem nő, csak egy biszexuális társadalom, a természet pedig egy mesterséges, felturbózott díszletként jelenik meg. Nagyszerű és elgondolkodtató kollekció, valódi westwoodi vízió!

Átlátszó Westwood Kockás Westwood Vivienne Westwood

Photo: Marcus Tondo / Indigitalimages.com

Szerző: Szakács Gábor

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb