Hírek

Visszavontak egy beteg kislánynak szánt adományt, amiért szülei leszbikusok

A GoFundMe keretein belül szeretnének rokonai segíteni egy rákos kislánynak – az oldalon a kezelésekre fordítandó adományokat gyűjthetnek, ám egy kezdetben nagylelkűnek tűnő illető visszakozott, amint megtudta, hogy a kislánynak két anyukája van.

Az adományozó 7600 dollárt (azaz nagyjából 2 millió 200 ezer forintot) szánt a 18 hónapos kislánynak, aki a neuroblastoma negyedik stádiumában van, mely egy az idegrendszert támadó rosszindulatú daganatot jelent – számol be róla az LGBTQ Nation.

 

Callie

 

Callie kezeléseire anyukái több kölcsönt is felvettek, valamint egyikük otthagyta munkáját, hogy kislányukkal lehessen a nehéz időszakban. Az orvosok úgy látják, Callie-nek 18 hónapnyi kemoterápiára és sugárkezelésre lesz szüksége, valamint csontvelő-átültetésre és újabb műtétre, amellyel eltávolíthatják a daganatot.

Egy keresztény adományozó azonban úgy gondolta, a kislány megérdemelte, ami vele történt, mégpedig azért, mert nem „hagyományos” családban nevelkedik. „Imádkozni fogok Callie-ért. Szerettem volna adományozni neki 7600 dollárt, de megtudtam, hogy a szülei leszbikusok. […] Sajnálom. Ennek ellenére imádkozni fogok érte, de talán Isten így akarja a tudtára adni, hogy egy anyukára és egy apukára van szüksége, nem pedig két anyukára.”

Callie anyukái, Tiffany és Albree Shaffer próbálnak bizakodóak maradni és nem megtörni a korábban idézett üzenettől, hiszen kislányuknak mindennél nagyobb szüksége van rájuk. „Számunkra a legfontosabb a szeretet, a támogatás és az imáink a mi kis Callie-nkért.”

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb