Hírek

Visszautasította egy drag queen, hogy Justin Bieber legújabb klipjében szerepeljen

A lélegzetelállító Miss Fame ismerős lehet mindenkinek, aki egykor végizgulta a RuPaul’s Drag Race transzvesztita tehetségkutató műsor hetedik évadát. Bár a dobogóig nem jutott el, ennek ellenére figyelemreméltó karriert futott be modellként az Amerikai Egyesült Államokban.

Különleges karakterére nemrég Justin Bieber csapata is felfigyelt és felkérték, szerepeljen a srác következő videóklipjében. Mindezért összesen 500 dollárt (körülbelül 150 ezer forintot) ajánlották fel, ami alaposan kiverte Miss Fame-nél a biztosítékot és ennek egy Instagram-sztoriban hangot is adott.

 

Justin Bieber és Miss Fame | Forrás: Getty Images

 

A drag queen azért sérelmezte az összeget, mert ennyiből kellett volna megoldania az utazását New Yorkból Lost Angelesbe, valamint a fodrászt és a sminket is. “Ha szeretnétek LMBTQ művészeket is bevonni Justin Bieber klipekbe, akkor javaslom, hogy elfogadható mértékű kompenzációt ajánljatok az idejükért és tehetségükért” – olvasható a sztoriban. Hozzátette, hogy csak abból, hogy ilyen, a klipet készítő csapat szerint “megtisztelő” feladatra kérik fel, még nem fogja tudni kifizetni a lakbért és a számlákat.

A PinkNews információi szerint Justin Bieber emberei azóta elnézést kértek és hozzátették, hogy a művész maga nem volt bevonva az előkészületekbe, így nem is hibáztatható az incidensért. A klip rendezője – aki maga is az LMBTQ közösség tagjának vallja magát – szívesen látta volna Miss Fame-t a produkcióban, azonban a “tarifáját” nem tudta megfelelően belőni. Hozzátették, hogy minden más lehetséges szereplőnek is ugyanezt az összeget ajánlották fel.

 

Previous post

Taylor Swiftet előadva bújt elő keresztény iskolájában egy meleg fiú

Next post

Ma van a Transznemű Emlékezés Napja