Hírek

Visszautasította egy drag queen, hogy Justin Bieber legújabb klipjében szerepeljen

A lélegzetelállító Miss Fame ismerős lehet mindenkinek, aki egykor végizgulta a RuPaul’s Drag Race transzvesztita tehetségkutató műsor hetedik évadát. Bár a dobogóig nem jutott el, ennek ellenére figyelemreméltó karriert futott be modellként az Amerikai Egyesült Államokban.

Különleges karakterére nemrég Justin Bieber csapata is felfigyelt és felkérték, szerepeljen a srác következő videóklipjében. Mindezért összesen 500 dollárt (körülbelül 150 ezer forintot) ajánlották fel, ami alaposan kiverte Miss Fame-nél a biztosítékot és ennek egy Instagram-sztoriban hangot is adott.

 

Justin Bieber és Miss Fame | Forrás: Getty Images

 

A drag queen azért sérelmezte az összeget, mert ennyiből kellett volna megoldania az utazását New Yorkból Lost Angelesbe, valamint a fodrászt és a sminket is. “Ha szeretnétek LMBTQ művészeket is bevonni Justin Bieber klipekbe, akkor javaslom, hogy elfogadható mértékű kompenzációt ajánljatok az idejükért és tehetségükért” – olvasható a sztoriban. Hozzátette, hogy csak abból, hogy ilyen, a klipet készítő csapat szerint “megtisztelő” feladatra kérik fel, még nem fogja tudni kifizetni a lakbért és a számlákat.

A PinkNews információi szerint Justin Bieber emberei azóta elnézést kértek és hozzátették, hogy a művész maga nem volt bevonva az előkészületekbe, így nem is hibáztatható az incidensért. A klip rendezője – aki maga is az LMBTQ közösség tagjának vallja magát – szívesen látta volna Miss Fame-t a produkcióban, azonban a “tarifáját” nem tudta megfelelően belőni. Hozzátették, hogy minden más lehetséges szereplőnek is ugyanezt az összeget ajánlották fel.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb