Hírek

Visszatért a melegpornóhoz a pornóellenes mormonokhoz átállt melegpornós

 

Idén májusban jelentette be visszavonulását a melegpornós Markie More, aki az elmúlt hat évből több mint 131 felnőttfilmet jegyez. Döntését azzal indokolta, hogy nem kíván egy olyan iparágban dolgozni, ami kéjsóvár és deviáns magatartást reklámoz.

Ami azonban még ennél is meglepőbb volt, hogy a pasikkal csak pénzért szexelő, gay-for-pay felnőttfilmes azzal a lendülettel egy mormon pornóellenes szervezet igéjét kezdte hirdetni. Képzelhető követői döbbenete, amikor hat évig a saját fizetős tartalmait hirdette nekik, aztán egyik napról a másikra egy felnőttfilmek ellen küzdő szervezet támogatására buzdít.

Már akkor többen jelezték, hogy ez a bizonyos Fight The New Drug inkább tűnik egy pénzszerző vállalkozásnak, mint komoly munkát végző, mentális egészséggel foglalkozó szervezetnek. Nos, most kiderült, hogy nekik volt igazuk.

Fél év után More visszatért a Twitterre, és bocsánatot kért, amiért egy korrupt vallási csoportot reklámozott a követőinek, és arról is beszélt, hogy májusban azért szállt ki az iparból, mert csalódott a korábbi stúdiójának vezetésében. Úgy érzi, nem kezelte jól ezt a helyzetet, és emiatt szakított inkább teljesen a felnőttfilmekkel – most emiatt is elnézést kért azoktól, akik a szakmában dolgoznak, vagy pedig támogatják az ő munkájukat.

 

 

Visszavonulásakor azt is közölte, hogy törli a korhatáros anyagait terjesztő OnlyFans és JustForFans profiljait is, most azonban új életet lehelt ezekbe is, és az első ízelítő után újabb tartalmakat ígér.

More nem először nyugdíjazta magát, hogy aztán hamar visszatérjen mégis: 2017-ben három hétig tartott az önként vállalt visszavonulása, ennek fényében a mostani féléves kihagyás már komolyabb szünetnek nevezhető.

Ha pedig már szóba kerültek a felnőttfilmes visszavonulások, egy sor erejéig emlékezzünk meg Phoenix Fellingtonról is, aki még októberben jelentette be, hogy nem kíván a jövőben cégeknek dolgozni, mert zavarja a stúdió-tulajdonosok és a modellek fizetése közötti szakadék.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb