Színes

Visszatért a közösségi médiába a RuPaul’s Drag Race botrányba keveredett és letiltott versenyzője

Sherry Pie, a RuPaul’s Drag Race történetének második indulója, akit kizártak a műsorból – az első Willam volt a negyedik évadban -, úgy tűnik, visszatér a drag világába.

Pieról a tizenkettedik évad televíziós indulásakor olyan hírek láttak napvilágot, miszerint legalább nyolc feltörekvő színésszel levelezett Allison Mossey álnéven, és meggyőzte őket, hogy fotókat és videókat küldjenek neki, néha szexuális jellegűeket, valamint szteroidokat szedjenek nem létező színházi szerepekért cserébe.

A versenyzőt így utólagosan kizárták, és gyakorlatilag kivágták a műsor teljes 12. évadából. Ez volt az első alkalom a franchise történetében, hogy egy versenyzőt még a Werk Roomba való belépése előtt zártak ki. Pie nem jelenhetett meg a Reunion epizódban, és a döntőben sem.

A közösségi oldalra való visszatérésemtől elszorul a torkom” – írta múlt pénteki bejegyzésében Pie, aki bohócnak öltözött két év kihagyás utáni első bejegyzésében, olyan hashtagek kíséretében, mint camp, comedy, újjászületés, friss és mentális egészség. A drag queen Instagram-sztorijába is írt egy üzenetet. Ott jelezte, hogy a bohóc jelmez az április elsejei bolondok napjához illeszkedik.

Sziasztok mindenkinek” – írta. “Szeretném megköszönni a pozitív hozzáállást. A közösségi médiába való visszatérés egy nagy lépés a mentális egészségemben, és ez a döntés nem volt könnyű döntés. Könnyebbé tették azok, akik mellettem álltak, miközben tanultam és fejlődtem.

Nagyra értékelem a türelmeteket és a lehetőséget, hogy megoszthatom a művészetemet” – folytatta. “Magamért teszem ezt, és azokért, akik ezt értékelik. Megértem, hogy ez egyeseket feldühít. Nem baj, ha feldúltak vagytok, és így éreztek. Csak azt tudom mondani, hogy esendő ember vagyok, aki mindent megtesz azért, hogy jobb emberré váljon.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sherry Pie (@sherrypienyc) által megosztott bejegyzés

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb