Kultúra

Visszatér Budapestre a világ kedvenc fúvós bandája, a Lucky Chops

 

A Lucky Chops 2006-os New York-i megalakulása óta óriási energiájú fúvós funkzenét szabadít rá a világra. A zenekar energiájának intenzitása abból is ered, hogy meg akarják osztani a zene gyógyító és inspiráló erejét. Ez az erő világszerte hatott, és több száz millió nézőt adott a zenekar online videóinak, valamint több mint huszonöt országba juttatta már el a bandát koncertezni.

Először a New York-i metróban kezdtek fellépni, hogy szebbé tegyék az utazók mindennapjait, de miután felkerültek a róluk készített mobiltelefonos videók a netre, villámgyorsan terjedt a hírük. A Lucky Chops egy 2014-es videó után vált igazán ismertté, amelyben a Lipps Inc. Funkytown és James Brown I Feel Good című dalainak átiratát játszották a metróban. A banda globális közönséget szerzett magának, amely lemezfelvételt és több kontinensen át vezető turnét hozott számukra.

Miután felvették végre az első, teljesen önálló stúdióalbumukat, a zenekar örömmel kalauzolja rajongóit legújabb zenei utazásukra. A vadonatúj turné hamarosan megkezdődik, hogy a rajongókat egyre több városban táncra és szórakozásra buzdítsa. 2017-es, kirobbanó sikerű budapesti koncertjük után a Lucky Chops ismét fellép nálunk; 2019. október 22-én a Barba Negra Music Club színpadán lesznek láthatóak.

 

 

Az október 22-i budapesti koncertjükre jegyek még kaphatók a a livenation.hu, a funcode.hu és a jegy.rock1.hu oldalakon keresztül.

 

 

 

hirdetés
Previous post

Az Eltörölt fiú rendezője egy valamit nagyon megbánt a filmmel kapcsolatban

Next post

Polgármesterek a szivárvány alatt