Kultúra

Visszatér az L Word!

Hivatalosan is bejelentették, hogy a múltban hatalmas sikernek örvendő L Word (magyarul egyszerűen L) című amerikai sorozat visszatér, méghozzá az eredeti szereplőgárda néhány tagjával együtt.

A sorozat hat évadot élt meg 2004 és 2009 között. Visszatéréséről eddig csak pletykákat lehetett hallani, de január 31-én a készítők bejelentették, hogy az L Word visszatér – írja a PinkNews.

Bár a sorozat néhány szereplő halálával vagy bebörtönzésével ért véget, hárman már biztos, hogy csatlakoznak az új köntösbe bújtatott sorozathoz. Így találkozhatunk Jennifer Beals (Bette), Katherine Moenning (Shane) és Leisha Hailey (Alice) karakterével is, de nagy esélyt látnak rá a készítők, hogy mások is felbukkanhatnak a sorozatban a régiek közül.

Elsősorban az eredeti L Word folytatását készítik el és egy új, változatosabb szereplőgárdát mutatnak be az LMBTQ spektrumon. A producerek abban reménykednek, hogy míg annak idején a sorozat szórakoztató és igazán hatásos volt, addig az új verzió még több mély tartalmat adhat a rajongóknak 2019-ben.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb