Hírek

Visszatér a Fiúk a klubból!

Majdnem húsz év telt el azóta, hogy bejelentették: az eredetileg angol sorozatnak érkezik az amerikai változata. Most az alkotók arra készülnek, hogy napjaink világához igazodó köntösbe öltöztetik a nagysikerű Queer as Folk, azaz Fiúk a klubból történetét.

A sorozat feldolgozásának munkálataihoz csatlakozik az eredeti brit sorozat alkotója, Russell T. Davies, Stephen Dunnel karöltve, aki az írói munkálatokon dolgozik majd – írja a PinkNews.

A Fiúk a klubból új változata természetesen új karakterekkel gyarapodik és a készítők igyekeznek aktualizálni a történetet is. A tervek szerint a sorozat napjainkban fog játszódni, középpontjában egy bulizós baráti társasággal, akik támogatásra lelnek a meleg közösségben egy tragédia után.

Arról egyelőre nincs információ, kik is bújnak a karakterek bőrébe, de az eredeti brit és az utána készült amerikai változatban olyan színészekkel találkozhattunk, mint Aidan Gillen, Craig Kelly, Gale Harold, Randy Harrison vagy Hal Sparks.

Amikor arról kérdezték az alkotókat, miért is készítették el 2000-ben a sorozat amerikai változatát, azt válaszolták, hogy rengeteg olyan problémát akartak képernyőre vinni, amit addig az amerikai televízióban nem láthattak (csak néhány példa: azonos nemű párok házassága és válása, szivárványcsaládok, férfiprostitúció, HIV-kérdés a melegközösségen belül). Éppen ezért döntöttek úgy, hogy itt az ideje újra elővenni a sorozatot, és a mai világhoz igazítani.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb