Divat

Viseld büszkén! – Pride témájú órákkal jelentkezett a Guess

 

A Guess története 1981-ben indult, amikor a Marciano testvérek saját divatcég alapítása mellett döntöttek. Az idén negyven éves amerikai márka nem sokkal az indulás után, már 1984-ben saját órakollekcióval jelentkezett, és idén igazán különleges darabokat mutattak be. A #WornwithPride, azaz a viseld büszkén jelmondat jegyében pride témájú órákat készítettek, és ezen órák ráadásul jótékony célokat szolgálnak.

A Trevor Project a világ legnagyobb öngyilkosság-megelőző és krízishelyzet-kezelő szervezete az LMBTQ fiatalok számára. Az óramárka a Trevor Project-tel közösen alkotta meg eddigi legszínesebb órakollekcióját, amelyet a szivárványzászló ihletett. A #WornWithPride termékcsalád nem csak az LMBTQ közösséget ünnepli, a márka 25 000 dollárt adományoz a Trevor Project számára, hogy még inkább segítse céltörekvéseiket.

 

 

A #WornWithPride kollekció vezető darabja a méltán népszerű ATHENA típus újragondolása: unisex design és méret, irrizáló kék tokbevonat, amely még inkább kiemeli a szivárvány színeit, valamint puha, fehér, barázdált szilikon szíj. A termékcsalád további tagjai szintén a szivárvány minden színében pompáznak – csillámos vagy épp nyomott mintás számlappal, fém, esetleg bőrszíjjal. Az alkotók igyekeztek olyan kollekciót alkotni, melyben mindenki megtalálja a számára kedvező darabot.

Csak az USA-ban évente 1.8 millió(!) LMBTQ fiatal gondolkozik el komolyan az öngyilkosságon. A Trevor Project ezen fiatalok életének megmentésén dolgozik: ingyenes, bizalmas támogatást nyújt a nap 24 órájában, a hét minden egyes napján – akár telefonon, akár írásban egy chat felületen. Ezen felül létrejött a TrevorSpace, mely a világ legnagyobb közösségi felülete az LMBTQ fiatalok számára, és innovatív oktatási, kutatási és érdekképviseleti programokat működtet. Ahogy Ann Marie Santo marketingvezető hangsúlyozza, a kollekcióval is az LMBTQ közösséget támogatják.

“Mint a világ egyik vezető divatmárkája, a Guess minden szempontból ünnepli az egyéniséget és a sokszínűséget. A #WornwithPride kollekciónk az egész világon érvényesülő egyenlőség fontosságát szimbolizálja. Támogatjuk az LMBTQ közösséget és a Trevor Project-tel karöltve minden kapcsolódó életmentő szolgáltatást.”

 

A #WornWithPride órakollekció Magyarországon is elérhető, keressétek őket a Watch de Luxe üzletében a budapesti Arénában, vagy a Humen Shop felületén, a Pride Collection részeként!

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

"Ezt is ajánljuk"
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb