Kultúra

VIP fesztiválbeach: Balaton Sound

Prémium – ez a szó eddig is jellemezte a fesztiválbeach Balaton Soundot, de ez idén hatványozottan igaz lesz. Tucatnyi világsztár érkezik Zamárdiba idén is: a The Chainsmokers, Tiësto, J Balvin, G-Eazy és Jess Glynne is itt lesz, hogy csak néhányat említsünk a legnagyobb nevek közül.

Vörös szőnyeg, vintage cirkuszi miliő, exkluzív partik, masszázs, saját toalett és sminkhelyszín várja a nagyszínpaddal szemben kialakított fő VIP helyszínen a vendégeket. Természetesen a VIP részen kívül is komfortos szolgáltatások és vízparti helyszínek várnak mindenkit. Koktélok, csobbanás a vízben és féktelen partik – irány Zamárdi!

 

 

Rockabye, Temperature, Cheap Thrills, No lie – nem lennénk meglepve, ha az idei Balaton Sound egyik legtáncosabb koncertjét a jamaikai rapper, Sean Paul adná. Slágerei ütemeit mintha csak arra tervezték volna, hogy a Balaton Sound tökéletes testű férfijai és hölgyei megmutassák, mit tudnak a táncparketten.

A Sound közönségének másik nagy kedvence valószínűleg a The Chainsmokers lesz, de hatalmas parti várható a szupersztár DJ-től, Tiëstótól, a kolumbiai reggaeton énekes és rapper, J Balvin is fel fogja forrósítani a hangulatot, és sikerült leigazolni napjaink egyik legfelkapottabb rapperét, G-Eazyt is a Balaton partjára. Nagyot fog szólni Jess Glynne hangja, és a Rudimental angol drum&bass csapatának élő produkciója is, ahogyan Nicky Romero, a Sofi Tukker, Jauz, Deorro és a Vinai fellépései is.

 

 

Megújult külsővel, a korai Hollywood hangulatát idéző imidzzsel születik újjá a Sound nagyszínpadával szemben kialakított fő VIP helyszín. A több mint 2000 m2-en elterülő VIP-nek boxok, kényelmes kanapék, csillárok, vörös szőnyeg, és az egésznek egy extravagáns dekoráció adja a keretét. Új attrakció a fő VIP helyszínnel egy felüljáróval összekötött, 1000 m2-es VIP Plázs a Balaton vizén, baldachinos hencsergőkkel, napágyakkal, törölköző-szolgáltatással, hófehér kanapékkal, belső medencével.

A világ egyik legismertebb partisorozata, az Elrow idén sem maradhat el a SOUNDon, ezúttal egy több mint 1000 m2-es VIP helyszínnel kiegészülve. A „Welcome to Paradise!” jegyében megépülő, Rousseau-i hatású egzotikus dzsungel designnal berendezett VIP terület, fákkal, indákkal, növényekkel, állat-dekorációval, valamint külön DJ pulttal, egyedi fényekkel és hangokkal várja az exkluzív partira vágyókat.

Zsebedits Patrik

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin