Hírek

Világhírű LMBT-személyiség is ott lesz Trump beiktatási ceremóniáján

Sajtóértesülések szerint nem más kapott meghívást kapott Donald Trump megválasztott elnök jövő heti, január huszadikai beiktatási ceremóniájára, mint Caitlyn Jenner. Arról nem szól a fáma, vajon valóban részt is vesz-e az ünnepségen, amelyre számos közéleti személyiség, előadóművész – például Moby – elutasította a meghívást és fellépésre való felkérést.

Jenner szóvivője tagadta, hogy tudomása lenne a meghívásról és nem kívánt nyilatkozni azzal kapcsolatban, hogy az egykori olimpikon, a Kardashian-lányok mostohaapja, aki transzneműként bújt elő 2015-ben, be fog-e tölteni bármilyen szerepet a felálló Trump-adminisztrációban. Több forrás azonban azt állítja épp a plusz egy főjét keresi a rendezvényre.

Caitlyn Jenner

Caitlyn Jenner fiatal kora óta elkötelezett republikánus párti szavazó, amiért különösen az elmúlt másfél évben kapott hideget és meleget egyaránt az amerikai LMBT-közösségtől. Sokan nem értik hogyan támogathat olyan pártot, amely szavazóinak és politikusainak többsége finoman szólva is nincs kibékülve az LMBT-jogok térnyerésével, a házassági egyenlőség megvalósulásával.

Legutóbb az keltett nagy feltűnést, amikor 2016 áprilisában a Trump Towerben meglátogatta Donald Trumpot, akivel közismerten jó viszonyt ápolnak, és a női mosdót használta. Trump ezután kijelentette, hogy a Trump Towerben a transznemű személyek azt a mosdót használják, amelyiket csak akarják.

 

Previous post

Több melegmagazint akar az életfogytiglaniját töltő rab

Next post

Proud Hungary - Perfect Budapest