Színes

Világhírű drag queen is felbukkan a Szexoktatás következő évadában

Csavarral érkezik a Szexoktatás visszatérése, miután kiderült, hogy a negyedik évad második epizódjában nem más, mint a világhírű Bianca Del Rio is feltűnik majd.

Bár megjelenésének pontos részleteit egyelőre homály fedi, az epizódban – melynek címe találóan „Whodunnit” – Stephen (Layton Williams) megpróbálja kideríteni, ki köpte be az osztályát, hogy drag brunchra mentek.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bianca Del Rio (@thebiancadelrio) által megosztott bejegyzés

 

Layton, aki egykor az eredeti Rossz nevelés sorozat főszereplője volt, a Gay Times-nak elmondta, hogy társszerzői szerepvállalása új pillanat volt a karrierjében, és reméli, hogy újra megteheti a közeljövőben.

A forgatáson a legtöbben azt mondták, hogy ez volt a kedvenc napjuk, mert annyi szín és karakter volt benne” – nyilatkozta. „Nagyon remélem, hogy majd a nézők is érzik ezt, mert mi is éreztük és mesés volt.

Bianca Del Rio – aki a RuPaul’s Drag Race hatodik évadának győztese volt, és ma már milliók követik a közösségi médiában – méltatta a sorozatot, amiért hitelesen ábrázolja, milyen sokszínű a társadalom valójában.

Elmész a Tescóba, lemész a metróba, fel-le sétálsz az utcán, édesem, ez a valóság, egy keveréke mindennek, ami van. Úgyhogy szerintem ez az, ami fontos, hogy a valóságot, az emberek olyan keverékét, amit a való életben is látnál, a kamera elé vigyük” – nyilatkozta az amerikai drag queen.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin