Kultúra

Vígjátéksorozatot készít a Grindr

A népszerű meleg randiapp, a Grindr is beszáll a showbizniszbe, első saját gyártású sorozatukat még ebben a hónapban kezdik forgatni. A Bridesman című vígjáték epizódjai 2021 őszétől lesznek elérhetőek a YouTube-on és a Grindr applikációjában.

A nagyjából tíz perces sitcom epizódokban egy meleg koszorúsfiú kalandjait követhetjük majd, aki megpróbálja megakadályozni a legjobb barátja esküvőjét. A címszereplőt az internetes humorista, Jimmy Fowlie alakítja, mellette szintén humoristák, Sydnee Washington és Shannon Devido játsszák a főbb szerepeket, de vendégszereplőként többek között a transz énekesnő, Kim Petras is felbukkan majd.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jimmy Fowlie (@jimmyfowlie)

 

„A Bridesman kifejezetten a Grindr közösségének készül – okos, queer, pimaszul szórakoztató és a meleg randizási szokásokra, a heteronormatív sztenderdekre és magára a Grindrre tesz csípős megjegyzéseket. Büszkeséggel tölt el minket, hogy bemutathatunk a queer közösség legjobb tehetségei közül néhányakat, miközben új és kreatív módszereket keresünk ahhoz, hogy összekössük a felhasználóinkat”

 

– nyilatkozta Alex Black, a Grindr marketing-vezetője. Bármennyire furcsának is tűnhet a Grindr lépése, józan üzleti logika áll mögötte. A koronavírus-járvány következtében a randizás is átalakult, a napi 5 millió felhasználót azonban a számukra készített tartalommal az app maga mellett tudja tartani. Ezt szolgálta már tavaly júniusban is a 30 napos Pride Perseveres, vagy a Fright Now Fest nevű, virtuális Halloween-fesztivál is, amelyeket az appban lehetett követni.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb