Életmód

Videón, ahogy Marvel Kapitány és Wonder Woman eljegyezte egymást

A napokban zajlott le a Motor City Comic Con, melyen egy fiatal leszbikus pár, Ashley Vansickle és Deanna Mascia is részt vettek.

Vansickle és Mascia több mint egy éve vannak együtt és a Comic Con alkalmából kedvenc szuperhőseiknek, Marvel Kapitánynak és Wonder Womannek öltöztek. Mielőtt azonban kezdetét vette a programsorozat, Vansickle egy jelmezes fotózást szervezett kettejüknek kis leánykéréssel megfűszerezve – írja a GayStarNews.

A fotózás során, melyet Susan Onysko bonyolított le – aki amerikai cosplayesekről készít fotóalbumot -,Vansickle egyszer csak felhagyott a pózolással, és elmondta barátnőjének, hogy szerinte harc helyett inkább a két hős egyesülését kellene megörökíteniük. Ezek után térdre ereszkedett, és megkérte Mascia kezét, aki természetesen igent mondott.

Ashley az első személy, akivel valaha megoszthattam a képregények iránti szeretetemet, ami valójában akkor kezdődött, amikor apukámmal együtt olvastunk Supermanről. Ashley-nek köszönhetem, hogy az lehetek, aki lenni szeretnék.

 

Security Check Required

No Description

 

Previous post

A nemsemleges mosdók mellett állt ki Julia Roberts

Next post

Betűtészta - Hontalanul Budapesten