Hírek

Videóban derült ki, hogy a lányt megcsalják a meleg barátjával

 

Öt egyetemista barát – négy lány és egy fiú – a kamera előtt játszanak. A szabályok rém egyszerűek: mindenki felteszi a két kezét, és minden fordulóban egy ujját leteszi, akire igaz az állítás. Ártatlan az egész, remek TikTok videó lesz belőle, így rögzíti is a társaság.

Egymás után hangzanak el az állítások. Tegye le az ujját, aki volt már részeg! Tegye le az ujját, aki felvett már koszos zoknit! Tegye le az ujját, aki járt már Európán kívül! Amikor a negyedik lányra kerül a sor, megragadja az alkalmat:

„Tedd le az ujjadat, ha az egyik legjobb barátod lefeküdt a pasiddal, és a többi barátod hat hónapig nem mondta el neked!”

Egy pillanatra beáll a kínos csend, majd a csapat egyetlen fiú tagja dühösen felkiált: „Ki a franc mondta el neki?”

 

 

Egy ilyen helyzet értelemszerű az érzelmek kifakadásáról szól, hatalmas üvöltözés kezdődik, ahogy a megcsalt lány és a srác kiviharzik a szobából. Ilyen helyzetben viszont legalább mindig számíthat az ember a barátaira, akik közül az egyik továbbra is rögzíti a veszekedést. Így pedig a megcsalt lány és a lebukott fiú veszekedésének végén tisztán hallatszik, ahogy a srác kifakad:

„Nem az én hibám, hogy a pasidnak inkább én kellek, mint te! És az nem az én hibám, hogy a pasid meleg!”

A legszebb öröm a káröröm, legalábbis a Twitter felhasználói szerint, akik most egyenesen minisorozatban szeretnék feldolgozva látni a drámát.

 

 

A repülőn futott össze egyéjszakás kalandjával, annak feleségével és gyerekeivel egy erről mit sem sejtő férfi

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin