Kultúra

Videó: szivárványcsalád is szerepel a nagy múltú cég reklámjában

Ha reklámhoz képest meglepően harmonikusnak tűnik a két apuka és kisfiuk kapcsolata, akkor eláruljuk, hogy ők a való életben is egy családot alkotnak. 

gay-family-1_640x345_acf_cropped

Egyre több cég dönt úgy, hogy reklámjaikban a hagyományos családok mellett gyermekkel rendelkező azonos nemű párokat is szerepeltetnek. Így volt ezzel a Campbell’s Soup is, és egyből két legyet ütöttek: megszólították az LMBT közösséget, illetve a Csillagok háborúja-rajongókat is.

Fotó: Campbell's
Fotó: Campbell’s

A kérdéses reklám ugyanis ahhoz a limitált szériához készült, amelynek csomagolásán a sci-fi saga szereplői láthatóak, sőt, a levesben lévő tészták formáját is az ő képükre formálták, lenti videóban pedig egy kihagyhatatlan poénnal idézik fel a filmet.

A videó emellett egy sorozat része is, amely a cég új szlogenjével készült: a ‘Made for real, real life’ részben arra utal, hogy a reklámokban való életbeli családok szerepelnek, részben pedig arra, hogy igazi hétköznapi szituációkat dolgoznak fel.

Az amerikai konzervlevest a hatvanas évek óta mindenhol ismerik a világon: a több millió család konyhájában megtalálható termék piros-fehér csomagolása Andy Warhol műveinek köszönhetően vált ikonikussá.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb