Hírek

Videó – Kijött a RuPaul’s Drage Race All Stars 3 induló időpontja

A világ még többet akar e gyönyörű királynőkből és én annyit adok belőlük, hogy győzni sem bírják majd a nézők. Az All Stars a mezőny legjobb melleiből, lábaiból és combjaiból áll. Mindent megmutatnak magukból és senki sem akar majd lemaradni róluk!” – e szavakkal vezette fel Charles RuPaul októberben drag queen (transzvesztita) tehetségkutató műsora All Stars szériájának harmadik évadát.

Az All Stars annyiban különbözik egy hagyományos évadtól, hogy olyan drag queenek mérettetik meg magukat, akik egykor már versenyeztek a koronáért, de nem sikerült győztesként befutniuk. Az All Stars 3 szereplőit itt mutattuk be.

Azt eddig is lehetett tudni, hogy a műsor januárban indul, a pontos időpontra azonban csak a héten derült fény – január 25. a kezdő dátum. Jelentős változás, hogy a kilencedik évad óta a műsort a VH1-on adják (utóbbi jóval több amerikai háztartásban érhető el, mint a korábbi Logo TV) és ezúttal nem péntek, hanem csütörtök esténként kerül majd adásba.

Az időpont bejelentéséhez készült egy rövid kedvcsináló – szerintünk lenyűgöző – videó is. A VH1 aztán tényleg nem spórol a díszlettel:

A RuPaul’s Drag Race évről évre növekvő népszerűségére jó példa, hogy nemrég egy konzervatív képviselő a kanadai parlamentben tőle idézett és ha minden jól megy hamarosan LEGO üzletek polcain találkozhatunk vele.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb