Hírek

Videó: kéz a kézben Lisszabonban

Az orosz, az ukrán és a magyar kísérlet után két portugál srác döntött úgy, hogy kipróbálja, hogyan reagál az utca embere egy kézen fogva sétáló meleg párra. 

Fotó: Instagram
Fotó: Instagram

Lorenzo és Pedro szabadidejükben YouTube-videók készítésével foglalkoznak: Sexy Funny Kitchen című sorozatuk újabb epizódja mindig csütörtökön kerül fel a csatornájukra. A felvételek tele vannak vicces zenés részletekkel és zaftos poénokkal (lásd lenti cukkinis esetet), de természetesen főzni is tanulhatunk belőlük. Az Instagramon is népszerű szupercuki fiúk a korábbi példákon felbuzdulva döntöttek úgy, hogy letesztelik a hazai viszonyokat.


Nem lesz túl meglepő, hogy a legdurvább dolog, ami a lisszaboni párossal történt, az az volt, hogy hosszabban megbámulták őket. Sehol egy durva beszólás, a fizikai támadásokról nem is beszélve. A videóban azt is elmondják, hogy ezzel példát is szeretnének mutatni kelet-európai polgártársaiknak: a szemlélőknek és az azonos nemű pároknak egyaránt. “Ha az országban, ahol élsz, nem büntethető a homoszexualitás, akkor nyugodtan fogd meg a párod kezét az utcán! El tudod képzelni, milyen lenne, ha mind ezt tennénk? Egy idő után még a kíváncsi tekintetek is eltűnnének” – mondja Lorenzo; és talán igaza is van.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb