Kultúra

Videó: ilyen a feltétlen szeretet

A Honey Maid nevű kekszmárka úgy döntött, egészen különleges reklámmal készül idén Valentin-nap alkalmából. 

91743d2c70456646_thumb_temp_front_page_image_file143449891396582506.xxxlarge

Habár biztosan sokan vannak, akiknek hányingere van a sok szívecskétől, plüssmacitól és nyálas idézettől, amik ilyenkor elárasztják a világ minden szegletét, van még olyan aspektusa a Valentin-napnak, amire érdemes gondolni. A Nabisco (National Biscuit Copany) – ők gyártják az Oreót is – marketingesei arra gondoltak, miért ne lehetne ez a nap egyszerűen a szeretet ünnepe?

Alábbi videóban a feltétlen szeretet különböző megnyilvánulásait láthatjuk hétköznapi emberek példáján keresztül: megindító látni az édesanyjának coming outoló tizenévest, a nagymamájának előbújó fiatal nőt, az eltérő bőrszínű örökbefogadott testvérét átölelő fiút, a biológiai szüleival kapcsolatot kereső férfit vagy az édesanyjával beszélgető transznemű fiút.

Nem ez az első alkalom, hogy a Honey Maid az LMBT közösségre koncentrál. Korábban ugyanis készítettek egy kisfilmet egy meleg házaspárról és a családjukról, akik alapvetően tradicionális értékeket vallanak, tehát kezdettől fogva mindkettejüknek a házasság és a családalapítás volt a legfontosabb.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb