Hírek

Videó: Ian McKellen és Graham Norton a londoni Pride reklámjában

A londoni Pride TV reklámjában Sir Ian McKellen és Graham Norton is feltűnik, akik arra hívják fel a figyelmet, hogy szűrők nélkül éljük az életünket.

A ‘No Filter’ nevű kampányban McKellenen és Nortonon kívül a TV bemondó Stephanie Hirst és az énekes Speech DeBelle is szerepel. A reklámot már június 16-tól sugározza több brit csatorna is. A kisfilmben a felszólalók arról beszélnek, miért nincs szükség az életben szűrőkre.

Egészen június 27-ig Westfieldben előadásokat tartanak, ahol az LMBT-közösség 5 tagja meséli el azt, milyen volt az, amikor először érezte azt, szűrők nélkül tud élni.

no filter

“A ‘No Filter’ kampány a tökéletes válasz arra a problémára, amely egész Londonban és az Egyesült Királyságban megtalálható” – mondta Alison Camps, a londoni Pride marketing igazgatója. – “Kutatásunk azt mutatta ki, hogy az LMBT-közösség tagjai a heteroszexuálisoknál is jobban félnek publikusan megmutatni az igazi énjüket. A londoni Pride a tökéletes ünneplése annak, amit már elértünk, és annak, hogy tovább haladunk az egyenlő társadalom felé. De még van még előttünk út, amelyet meg kell tenni, és amíg azt le nem gyűrtük, folyamatosan kampányolunk.”

A ‘No Filter’ kampány videója itt tekinthető meg:

hirdetés
Previous post

Nem engedélyezték az idei Isztambul Pride-ot

Next post

Videó: csodálatos kisfilm arról, milyen melegként felnőni