Kultúra

Videó: Eminem James Franco új filmjében “coming outol”

 

A Sonynál elég sokat vacilláltak, mire arra jutottak, hogy közszemlére bocsájtják James Franco legújabb filmjét, a The Interview-t. Miután azonban többek között Barack Obama is védelmébe vette az alkotást és a véleményszabadság veszélyeztetésének nevezte a bevonását, a stúdió mégis publikálta.

A Kim Dzsong-Un ellen tervezett merényletről szóló szatíra egyik első jelenetében Eminem cameózik egyet és a Franco által játszott műsorvezető, Dave Skylark műsorában coming outol: “Amikor mindenféléket mondok a melegekről, vagy amikor az emberek azt hiszik, hogy a szövegeimben homofóbia van – ezeket mind azért emlegetem, mert meleg vagyok.”

“Valószínűleg eléggé sokkoltad az embereket ezzel a kijelentéssel” – szól Skylark válasza, mire Eminem csak ennyit mond: “Szerintem inkább az a sokkoló, ha még mindig nem jöttek rá. Gyakorlatilag meleg-kukucsot  játszottam egészen idáig.”

 

 

A rappert számos alkalommal bírálták már a múltban homofób szövegei miatt, de  évek óta jóban van Elton John-nal, támogatja az azonos neműek házasságát és saját bevallása szerint sincs problémája az LMBT-emberekkel. A különböző inzultusok, amiket a szövegeiben használ (pl. fag, faggot, gay-looking) számára csak átlagos káromkodások, és arra is felhívta már máshol a figyelmet, hogy érdemes elkülöníteni a színpadi és a magánjellegű megnyilvánulásait.

 

 

Previous post

Rövidhírek Afrikából

Next post

Meleg szamár próbálta megerőszakolni a brit politikus lovát