Kultúra

Videó: Ellen DeGeneres-t tizenötödik alkalommal díjazta a közönség

A tegnapelőtt megtartott 41. People’s Choice Awards díjátadó gálán Ellen DeGeneres tizenötödik alkalommal vehetett át díjat, a „Kedvenc Napközbeni Műsorvezető” (Favorite Daytime TV Host) kategóriában. Első közönségdíját még 1995-ben nyerte el, akkor az Ellen című sorozatban nyújtott alakítását jutalmazták a nézők.

Ellen_Degeneres_a_l

DeGeneres 1997-ben coming outolt Oprah Winfrey beszélgetős műsorában, illetve a Time magazinban. Az ABC csatorna, amely az Ellen-t sugározta, ezután már nem reklámozta olyan lelkesen a sorozatot és egy évvel később be is szüntették az adást. Ezután egészen 2001-ig kellett várni, hogy Ellen önálló show-val térhessen vissza a képernyőre, ez volt a The Ellen Show, ami a korábbihoz hasonló sitcom volt. A jelenleg is futó The Ellen DeGeneres Show, ami egy beszélgetős műsor, 2003-ban indult és azóta is töretlen sikernek örvend.

Ellen az idei People’s Choice Awards-on a következőket mondta el köszönőbeszédében: „Ez nagyon sokat jelent nekem. Az, hogy már tizenöt alkalommal kaptam meg ezt a díjat, azt jelenti, hogy valamit jól csinálok és hogy képes vagyok megszólítani benneteket. Mindannyian azért dolgozunk ebben a szakmában, mert megértésre vágyunk – arra, hogy átjöjjön a mondanivalónk. Szerintem valójában mindenki erre vágyik, és én azt csinálhatom, amit mindig is akartam. Az lehetek, aki vagyok.”

Ami Ellen magánéletét illeti, előbújásának évében kezdett el járni Anne Heche színésznővel, kapcsolatuk három évig tartott. 2001 és 2004 között Alexandra Hedison fotóssal járt (aki jelenleg Jodie Foster házastársa), 2004-ben pedig összejött Portia de Rossival, akivel 2008-ban házasodtak össze és azóta is boldogan élnek három kutyájukkal és négy macskájukkal.

 

Forrás: GayStarNews

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin