Hírek

Videó: Csillagot kapott RuPaul a hollywoodi hírességek sétányán

A Hollywood Walk of Fame a szórakoztatóipar hírességeinek nevét megörökítő utcaszakaszok gyűjtőneve Los Angeles Hollywood negyedében. A sétányon már több mint 2600 név szerepel, ami időről időre bővül. Ha egy sztár jelentőset tett, alkotott a szórakoztatóiparban, egy csillagot kap a sétányon. Az illusztris negyed pénteken Charles RuPaul csillagával bővül, aki az elmúlt három évtizedben zenei előadóként és televíziós műsorvezetőként is kiemelkedőt alkotott.

RuPaul Charles és csillaga a hírességek sétányán

Legismertebb műsora természetesen nem más, mint a róla elnevezett RuPaul’s Drag Race, amelyben évről évre transzvesztita előadóművészek versenyeznek a koronáért. A tizedik évad speciel pont jövő csütörtökön kezdődik!

Idén olyan hírességek kapnak csillagot, mint Ryan Murphy, Jennifer Lawrence, Lynda Carter, Gillian Anderson, Eric McCormack, Shonda Rhimes, Snoop Dogg, Weird Al, Minnie Mouse, Niecy Nash, Mary J. Blige, Lin-Manuel Miranda, Simon Cowell, és Kirsten Dunst.

RuPaul a csillag kapcsán Ellen DeGeneres műsorában is vendég volt, ahol elmondta, a csillag számára egyenértékű azzal, mintha lovaggá koronáznák.

A csillagátadó ünnepségről készült videó és RuPaul beszéde itt tekinthető meg:

Previous post

Meggyilkolták Brazília legismertebb leszbikus aktivistáját

Next post

Mennie kellett az iskolaigazgatónak, miután transzneműként outolt