Lifestyle

Videó: Budapest LMBTQ szemmel

A Színes Erzsébetváros – ahogy a neve is mutatja – a VII. kerület ügyeivel foglalkozó, lelkes lokálpatrióták által működtetett közösségi oldal. A helyi viszonyokat érintő témákat videós beszélgetések keretében mutatják be szakértőkkel beszélgetve. Erzsébetvárosról lévén szó, értelemszerűen előkerül a bulinegyed, a rövid távú lakáskiadás témaköre, a hajléktalanság, a teraszok működése, vagy épp a bringasávok kérdése is, nemrég pedig épp Karácsony Gergely volt a Színes Erzsébetváros vendége virtuálisan.

Legutóbb a Pride hónap kapcsán többek között az LMBTQ közösség szórakozási lehetőségei, valamint a turizmusra gyakorolt hatásuk volt a téma, amely során Erdei Zsolttal, a HUMEN Media Group alapító-ügyvezetőjével beszélgettek.

Adottak-e az LMBTQ személyek számára a szórakozási és ismerkedési helyszínek a fővárosban? Mennyire „jó hely” Budapest a melegek szempontjából a többi európai nagyvároshoz képest? Mennyire elfogadó a budapesti közeg az LMBTQ-emberekkel szemben? Mennyire vonzó Budapest a külföldi melegek körében? Talpon maradnak-e a budapesti (és az idelátogató) LMBTQ közösség számára fontos klubok, meleg-barát kávézók, a beutazást szervező cégek? Csupa érdekes kérdés, amelyek előkerültek a beszélgetés során:

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin