Hírek

Videó a 8 éves fiúról, aki imád sminkelni és lányruhában lenni

Nemis nem hétköznapi fiatalember. Három-négy éves kora óta rajong nővére tütüiért és úgy érzi, transzvesztita alteregója, Lactatia mindig is ott bújkált benne. Édesanyját, Jessicát mindez egyáltalán nem zavarja. Szeretné, ha fia félelem és gátlások nélkül nőne fel. “Azt szeretnénk, ha a gyerekeink úgy tudnák kifejezni magukat, ahogy szeretnék, mindaddig, amíg kedvesek és tisztelettudók maradnak másokkal szemben.

Nemis boldognak és elfogadottnak érzi magát, amikor csinosan felöltözhet, táncolhat, szerepelhet. Édesanyja emlékei szerint fia már két évesen kérte tőle, hogy sminkelje ki és a kisfiú érdeklődése azóta sem enyhült, sőt, amióta a család tavaly elkezdte nézni a RuPaul’s Drag Race transzvesztita tehetségkutató versenyt, Nemis még izgatottabb és már most tudja, hogy felnőttként ő is ilyen előadóként szeretne majd dolgozni.

hirdetés

Íme a videó, angol feliratozással, amelyben nyomon követhető, hogyan válik Nemisből Lactatia:

ELLE Magazine (US)

This 8-year-old boy loves transforming into drag queen Lactatia-and he won’t let other people stop him from doing what makes him feel accepted: cc: Life Of Lactatia More incredible drag…

Júniusban bemutattunk egy hasonló kisfiút, az elbűvölő Ciant, aki odavan a lányruhakért és az önfeledt, örömteli pillanatokat édesanyja rendszeresen meg is örökíti – mindannyiunk örömére.

Previous post

Szivárványos horogkeresztet rakatna termékeire egy új divatmárka

Next post

München - Az Alpok ékköve