Hírek

Videó – 36 meleg csók csattan el a népszerű japán fiúbanda legújabb klipjében

Múlt héten debütált a japán MeseMoa együttes Shadow Kiss című dalának videóklipje. Ennek önmagában nem feltétlenül van hírértéke, különösen nem Magyarországon, a klip témája miatt azonban mégis érdemes foglalkozni vele.

A közel négy perces videóban a kizárólag fiúkból álló banda kilenc tagja csókolja egymást különböző felállásban. A legtöbb csók egymás száján csattan el, azonban láthatunk puszit többek között homlokra és combra is adva.

Ha mindez nem lenne elegendő egyesek megbotránkoztatására, hozzá kell tenni, hogy az egész videót templomi díszlet előtt vették fel.

Jelenet a klipből

A csapat 2012-ben jött létre, eredetileg Morning Musumen néven és kezdetben egy kizárólag lányokból álló együttes, a Morning Musume dalait dolgozták fel. Az elmúlt öt évben azonban kinőtték magukat és egy ideje már saját anyaggal lépnek színpadra.

A fiatalok együttesek, főleg a kizárólag lányokból állók rendkívül népszerűek Japánban, rajongóik szinte kultikusan imádják a bandatagokat. Újabban azonban a fiús csapatok is felemelkedőben vannak, a srácok klipjét pár nap alatt több, mint 300 ezer alkalommal nézték meg.

Megbotránkoztató-e, vagy sem, döntsétek el Ti magatok! Bár a dal maga japán, de angol felirat folyamatosan fut a klip alján.

Previous post

Társkeresőkön nyomoznak a meleg katonák után

Next post

Budapest Art Week – iránytű a képzőművészet feltérképezéséhez